Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η Τηλεθέαση για το επεισόδειο 4.02 "Memorial"


Τα νουμερα της σειρας για το δευτερο επεισοδιο ηταν πολυ πεσμενα σε σχεση με το προηγουμενο επεισοδιο, ...


Εφτασε περιπου στα 2.750.000 εκατομμυρια.

7 σχόλια:

  1. Στα Final Ratings (Τελικα Νουμερα) η σειρα εκανε στο 18-49: 1.3 και στο συνολο: 2.91. Τα παραπανω νουμερα τηλεθεασης ειναι τα αρχικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me tetoio episodeio pou mas serbiran, pali kala na lene!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα ρε εχει πεσει πολυ η σειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμβανωντας υποψη καποιους παραγοντες,εγω πιστευω οτι τα νουμερα ειναι φανταστικα!


    Αρχικα να πω οτι τα τελικα νουμερα ειναι 2.91 εκ. τηλεθεατες και 1.3 στο demo!


    Oι λογοι που πιστευω οτι ειναι πολυ καλα τα νουμερα :


    1.Συγκρινοντας επεισοδιο με επεισοδιο (2-2) το επεισοδιο της 4ης σεζον τα πηγε πολυ καλητερο κερδιζωντας 400.000 τηλεθατες.
    2.Συγκρινοντας με το επεισοδιο που βγηκε ακριβως πριν εναν χρονο (6ο επεισοδιο της 3ης σεζον)το vampire "συγκρατησε το κοινο" του!


    3.Φετος εχει πολυ πιο δυσκολο αναταγωνισμο απο τα αλλα καναλια.Επισης το ΤVD οχι μονο εχει μεγαλο ανταγωνισμο αλλα εχει μακραν τον μεγαλυτερο ανατγωνισμο απο καθε αλλη σειρα του CW μιας και εχει απεναντι του σειρες οπως το bing bang theory,two and a half men,last resort,30 rock και up all night και ειδικα αυτην την εβδομαδα ειχε να ανταγωνιστει και το NFL που κλασσικα συγκεντρωνει πολλους τηλεθαετες.


    4.Με πολυ πιο σκληρο ανταγωνισμο καταφερε να πεσει μολις 0.21 τηλεθεατες απο την ΠΡΕΜΙΕΡΑ


    5.Το Arrow με πολυ πιο ελαφρυ αναταγωνισμο ειχε το ιδιο demo rating αρα επιτρεψτε μου να θεωρω ακομα το TVD την πιο επιτηχημενη σειρα του CW μιας και σε αντιθεση με το Arrow που εχει μολις 2 επεισοδια το TVD ειναι στην 4η season του.Νομιζω οτι μεχρι τα χριστουγεννα το TVD θα ξανανεβει στον θρονο του μιας και ηδη φαινετε οτι το Αrrow θα χασει κι αλλους τηλεθεατες(οχι αρκετους για να μην θεωρειτε πλεον επιτυχια...γιατι ειναι μεγαλη επιτυχια) και βαση τα matinee trends(βαριεμαι να εξηγω) και τις απολυτος φανταστικες κριτικες που πηρε το επεισοδιο και τα ρεκορ που εσπασε στο twitter την πεμπτη φαινετε οτι το 3ο επεισοδιο του TVD θα ισοφαρισει την πρεμιερα με 3.1 εκ. τηλεθεατες και 1.4 demo rating.To arrow λογια θα παραμεινει στο 1.3


    αρα οχι μονο δεν ειναι πεσμενο αλλα βλεπουμε οτι για πρωτη φορα στην ιστορια του CW μια σειρα κερδιζει τηλεθεατες απο σεζον σε σεζον απο το να χανει(θα ελεγα και το ιδιο για το SPN αλλα πιστευω οτι το SPN χρωσταει τα νουμερα που εχει στην μεγαλη επιτυχια του Arrow που ειναι το lead in του...οσο θα πεφτει το Arrow uθα πεφτει και το SPN...αντιθετως το TVD δεν εχει τιποτα απο μπροστα του να του δινει τηλεθεασεις αλλα βαζισετε στις δικες του δυναμεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι απλά το SPN επέστρεψε καλύτερο από ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ισΩς,...φυσικα εχω να το δω απο την (παρα πολυ)απογοητευτικη 6η σεζον!


    Αλλα σιγουρα παιζει και ρολο η μεγαλη επιτυχια του Arrow καθως οταν το SPN επαιζε μονο του στην ΠΡΕΜΙΕΡΑ συγκεντρωσε νομιζω 1.8 εκ τηλεθεατες και την επομενη εβδομα δα που ειχε το Αrrow ως lead στα 2.5 . Και τελος βλεπεις στην 3η εβδομαδα να πεφτει το arrow να πεφτει και το SPN.


    Αρα ναι ,ισως το SPN να εχει επιστρεψει καλυτερο(αν ειναι να το ξαναρχησω)αλλα το Arrow απο μπροστα το βοηθαει πααααρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...