Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Kαι αλλα spoilers για την 4η season!!!


Πατήστε τον παρακατω συνδεσμο για να διαβάστε μερικα ακομα spoilers για την 4η season..

1) ενας χαρακτηρας που νομιζαμε πως δεν θα ξαναδουμε ξανα στην σειρα επιστρεφει σε ενα απο τα 2 πρωτα επεισοδια της σεζον.

2) ο Jeremy περα απο το να βλεπει νεκρους ισως φετος να εχει και μια αλλη ικανοτητα που οι αλλοι γυρω του δεν εχουν.


3) ξερουμε πως ο Damon θα εχει εναν απροσδοκητο φιλο στο επεισοδιο 2. Δεν δινει ομως την θεση του Alaric σε καποιον αλλον τοσο ευκολα. Ακομα και οταν η Ελενα θα προσπαθησει να κατσει στην καρεκλα του Ric στο Mystic Grill εκεινος θα της αλλαξει θεση.


4) ο Klaus ενω θα βρισκεται στο σωμα του Tyler θα προσπαθησει να προλαβει την Caroline πριν τον φιλησει και προχωρησει ακομα περισσοτερο, πως δεν ειναι αυτος που νομιζει, ενω οταν θα επιστρεψει στο σωμα του θα ραγισει αμεσως την καρδια καποιου.

5) ο Tyler απο την αλλη οταν επιστρεψει στο σωμα του θα κανει μια ηρωικη πραξη απο την μερια του που την ετοιμαζε εδω και καιρο.


6) το γεγονος οτι η Ελενα τωρα νιωθει κυριολεκτικα την θλιψη των γυρω της, θα την κανει να θελει να πεισει ολους πως ειναι καλα αλλα αυτο δεν θα της βγει σε καλο.

7) η Βonnie θα σκοτωσει τον ευατο της, για λιγα λεπτα, για να φερει την Ελενα απο τους νεκρους και αυτο θα εχει καποιες επιπτωσεις στην ιδια.


8) η Βonnie στο 2ο επεισοδιο θα καλεσει καποιον μεσα στο σπιτι της που δεν ειχε καλεσει ποτε πριν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...