Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

*Spoilers από την δημοσιογράφο Carina Mackenzie*

Kατα πασα πιθανοτητα δεν θα δουμε κατι ρομαντικο μεταξυ σε Klaus και Hayley.

Το σημαδι της Hayley που εχει εκ γενετης ειναι το "κλειδι", δηλαδη ο λογος που θα βρισκεται στην νεα σειρα Τhe Originals.

Η σειρα The Originals θα παρει τελειως διαφορετικο δρομο καθως η πλοκη δεν θα εχει να κανει καθολου με την ιστορια του Vampire Diaries. Θα ειναι 2 διαφορετικες σειρες, με διαφορετικη πλοκη.


Klaus, Elijah, Rebekah ολοι η' καποιοι θα παραμεινουν στο TVD μεχρι το φιναλε της 4ης σεζον. Για την ακριβεια και μετα το 20 επεισοδιο.

Η Caroline δεν θα βρισκεται στην σειρα Τhe Originals....Οποτε υποθετουμε οτι πεφτουν τιτλοι τελους για την σχεση Caroline +Klaus.

Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ο Silas να βρισκεται στο σωμα του Matt! (Στην αγκαλια Matt-Caroline μπορουμε να διακρινουμε ενα μικρο χαμογελο του Matt.)Ποιος ξερει μαυτην την τζουλι  τι αλλο θα δουμε,μακαρι να γινει ανατροπη!!     
H Δημοσιογραφος Carina Mackenzie μας λεει με λιγα λογια για
τον δεσμο του Ντειμον με την Ελενα:

"Η Eλενα δεν εχει ρομαντικα αισθηματα για κανεναν αυτην την στιγμη. Ουτε για τον Ντειμον. Δεν νιωθει πονο αρα δεν νιωθει ουτε αγαπη. Γι'αυτον τον λογο ο δεσμος δημιουργιας της με τον Ντειμον δεν υπαρχει, δεν λειτουργει. Και μαλλον οταν η Eλενα νιωσει ξανα ο δεσμος δημιουργιας θα παψει να υπαρχει''.Salvatore brothers''μπορω να πω οτι ο Στεφαν και οΝτειμον ειναι παλι στο προσκηνιο ως αδερφια.Δεν επαναφερει ο ενας το αλλον πια''!!!

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...