Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

NEW SPOILERS ΓΙΑ TVD & THE ORIGINALS


Από το E!Online
Στα πρώτα έξη λεπτά του πρώτου επεισοδίου θα έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Delena. Όπως λέει το E! Online το Opeening θα είναι κάτι σαν Porn Delena.
Επίσης στο πρώτο επεισόδιο το ζευγάρι είναι ακλόνητο στην απόσταση και μοιράζεται ένα φλογερό πάθος που όμοιό του δεν έχουμε δει στις τέσσερις σεζόν που πέρασαν.

Περισσότερο στο E!Online

Από το Hollywood Life 
(Με κάθε επιφύλαξη γιατί στο HL βάζουν βλακείες και ψέματα πολλές φορές) 

Για τους οπαδούς του Stefan για ένα τρίμηνο θα έχουμε παύση. Ο Paul Wesley όμως δεν θα μας λύψει αφού έχει αναλάβει τον ''σκιώδη εαυτό'' του τον Silas. Μάλιστα το spoiler μας λέει ότι για ένα τρίμηνο ο Stefan είναι εκτός και μετά επιστρέφει (και να θυμίσω ένα παλιό spoiler την διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Stefan και για το πόσο απαίσια θα αισθάνεται η Elena όταν την πει τι πέρασε)

Περισσότερα στο Hollywood Life

Από την Candice Accola στο ETOnline
Μιλάει για την πέμπτη σεζόν την up coming πρεμιέρα, για την Caroline, την σχέση της με τον Tyler και τις πολλές επιτυχίες της Caroline στο Κολέγιο. 

The Originals Spoilers

Eνας τυχερός fan στο Βέλγιο κέρδισε διαγωνισμό και είδε το πρώτο επεισόδιο του The Originals ''Always and Forever''

Μας αποκάλυψε ότι ξεκινάει με αναδρομές. Ένα σημείωμα της Katherine στον Klaus τι γίνεται στο Mistic Fals και την αναχώρηση των Originals για την Νέα Ορλεάνη. Υπάρχει αναδρομή και στο επεισόδιο 3x8 του TVD.
Στην συνέχεια η Hayley με τον Elijah και τον Klaus πάνε σε ένα αρχοντικό ΄έξω από την πόλη και εκεί βλέπουμε ένα ειδύλλιο μεταξύ του Elijah και της Hayley. Εκεί μαθαίνουμε την δύναμη του Elijah να δείχνει το παρελθόν όποιου αγγίζει.
Η Rebekah στο πρώτο επεισόδιο αναφέρετε μόνο μέσω συνομιλιών στο τηλέφωνο και από το δεύτερο επεισόδιο φεύγει από το Mystic Fals για Νέα Ορλεάνη.

Με τη βοήθεια της Rebekah, ο στόχος του Elijah είναι να επανενώσει την οικογένειά του , να βοηθήσει τον Klaus να επιστρέψει στην εξουσία , και η προστασία της Hayley και του μωρού..

4 σχόλια:

  1. Αυτο που λεει το HL η JP ειπε πως ο Στεφαν δεν θα μεινει πολυ καιρο εκει μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e kai egw dn nomizw na meinei gia toso pl kairo mesa o stefan gt uparxoun fans tou p 8a neuriastoun apo mia toso megalh apousia tou!a kai gia delena xarhka p 8a tous doume epitelous mazi eutuxismenous alla mn piasoun k olo to epeisodio autoi!as doume ligo drash!
    elijah kai hayley?kl m akougetai alla dn kserw m arese me thn katherine!
    dn kserw alla gia kapoio logo exw arxisei na anupomonw pio pl gia to originals!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 μηνες παιδιά που λέει είναι 8 επεισόδια στα 22 ή 23 που θα έχει η σεζόν... οπότε λίγο είναι και οι 2 μήνες... εκτός αυτού σας είπα από προσωπικές εμπειρίες με το Twilight Greece blog που είχα κάποτε ότι λέει μαλακίες και ψέματα το Hollywood Life για αυτό έγραψα με κάθε επιφύλαξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω εντυπωσιαστικα πως δείνουν λύσεις και για μ υστήρια του TVD πχ δεν ξέραμε πως ο Klaus έμαθε ότι μια σωσιας η Elena ζει στο Mystic Fals και πηγε και στο Originals μάθαμε ότι η Katerina Petrova το καρφωσε μπας και την δωσει την ελευθερια της ο Klaus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...