The Vampire Diaries: Season 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ!

SPOILERS

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!

NEWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

TRAILERS

ΔΕΙΤΕ ΌΛΑ TRAILERS ΚΑΙ PROMOS ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

The Vampire Diaries -Επεισόδιο 6.18 - I Could Never Love Like That - Πρώτη μάτια στο παρελθόν του Enzo

vampire-diaries-season-6-enzo-flashback-first-lookΟ Enzo στο αποψινό επεισόδιο αποκαλύπτει  το "τραγικο παρελθον" του και πώς έγινε βρυκόλακας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ -6x20-"I’d Leave My Happy Home for You"

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ- Ο Alaric και η Jo απρόθυμα συμμετέχουν στα μπατσελορ παρτυ τους,ο Damon και η Elena συζητούν τις συνέπειες από μια παρορμητική προσφορά  που ο Damon έκανε.Χωρίς να  είναι σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν,η Elena στρέφεται στην Bonnie και στην Jo για συμβουλή,αλλά έρχονται σε σύγκρουση όταν η Bonnie δημιουργεί κάποιες απροσδόκητες ανησυχίες.Όταν ο Enzo συνειδητοποιεί ότι η Lily βρίσκεται σε επικίνδυνη καθοδική πορεία,ζητάει από τον Stefan να παρέμβει πριν είναι πολύ αργά.Εν τέλει,  ο Matt ξεσπά την απογοήτευσή του στον Tyler την ίδια στιγμή που ο Alaric σκέφτεται μια συμβουλή που θα αλλάξει τη ζωή κάποιου.

Σκηνοθέτης του επεισοδίου ο Jesse Warn.
                     Το επεισόδιο γράφτηκε από τους Brett Matthews & Rebecca Sonnenshine.
                                            Επίσημη ημέρα προβολής του επεισοδίου 4/30/2015.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η Αποχώριση της Nina Dobrev απο το Vampire Diaries!!

              Η  Nina Dobrev(Elena Gilbert) ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter οτι αποχωρεί απο την σειρά . ΤΟ σαββατοκύριακο που πέρασε  στη Lake Lanier στην Georgia δεν ηταν  μονο γιορτινες διακοπες αλλα και ενα αποχαιρετηστηριο παρτυ.
η Julie Plec ανακοινωσε οτι μετα απο 6 χρονια μαζι ολο το καστ του vampire diaries ηρθε τοσο κοντα που δεν το περιμεναν ουτε οι ιδιοι και οτι η Νina θα τους λειψει.Επισης ανεφερε οτι θα συνεχισει τις παλιες ιστοριες των αδερφων Salvatore και οτι ο Michael Trevino(Tyler Lockwood) δεν θα επιστρεψει ως μονιμος χαρακτηρας στην σειρα.
.